Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /empatia-biomed.hu/index.php on line 9

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /empatia-biomed.hu/index.php on line 15

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /empatia-biomed.hu/config_mysql.php on line 7
Leszokásom története

Szelíd, hatékony gyógymódok “gyógyíthatatlan” betegeknek!
Íratkozzon fel hírlevelünkre
e-mail címe segítségével!

  LESZOKÁSOM TÖRTÉNETE:
Én 32 évig dohányoztam. Kb 15 éve szoktatott le ez a módszer. A fél szál cigivel mentem be, és soha többet nem kellett a cigi. Még a gondolata is eltűnt a fejemből. Azóta sem.... semmi pénzért nem gyújtanék rá, soha többet, a Cigire több pénz ment el, mint a leszoktatóra. Miért nem engedik ezt a leszoktató módszert. Azért mert jó? Én személy szerint hálás vagyok a doktor úrnak. Nagyon sokszor eszembe jut, mennyire jót tett ezzel velem. Köszönöm neki. Örök hálám a munkájáért.
Kürti Jné (64 éves)
2007. június 13-án úgy döntöttem, abbahagyom. 26 éve dohányoztam. Akaraterő kérdése: nem szabad rágyújtani. Javaslom mindenkinek!
Zdirt Péter
2007.09-hó...azóta egy szál sem.köszönöm
Lavicska Gábor (40 éves)
温和,有效的治疗“不治之症”的病人! 注册我们的通讯 电子邮件地址可以帮助你! 订阅! 退出历史: 我戒烟的故事:
an lee
2004 szeptember 21-én,kb.13 óra 56 perckor (a kezelés előtt)szívtam el az utolsó szál cigarettámat.Hála Dr.Molnár György mágneses biorezonanciás kezelésének! Köszönettel: Guba Tamás
Guba TZamás (56 éves)
Szeretném elmondani, hogy a mai napon két éve, hogy leszoktam a dohányzásról és azóta sem gyújtottam rá, és ezért nagyon nagyon hálás vagy lányomnak Judit Dani amiért egyetlenként kiállt mellettem és velem, valamint az Dohányzásellenes Központ-Empátia Biomed Gyógycentrum - nak és DrMolnár György-nek amiért módszerével ezt lehetővé tette! Köszönöm, és bátran ajánlom mindenkinek aki a leszkás útjára lép, mert ez biztos!
Dani Sámuelné (52 éves)
A világon az egyik legjobb dolog,ami történhetett velem, hogy letettem a cigarettát.A kezelést ajándékba kaptam páromtól .Már régóta terveztem a leszokást,próbálkoztam néhányszor,de sosem sikerült. Nem sok reményt fűztem ehhez a módszerhez sem, azt hittem nincs a világon olyan kezelés ami rajtam segíthetne. Ráadásul én még élveztem is , hogy dohányozhatom.Így attól is tartottam mi lesz velem,ha nem gyújthatok rá többé.Tehát párom nyomására egy sikertelen kísérletet követően elmentem Dr. Molnár Györgyhöz és kipróbáltam az ő gyógymódszerét, ami igen is segített!!!!!!!!!!Már 3 hónapja nem dohányzom! Remek érzés, hogy nem függök egy káros dologtól, nem köhögök és még sorolhatnám!Élvezem,hogy nem dohányzom!!!!!!!!!!! Köszönöm!
Szervusz Gyurikám ! Köszönöm 11 év után is azt a napot ,amikor ,,füst és dohánymentessé " tettél 25 perc alatt!!! Sajnálom azokat akik vagyonokat költenek napjainkban is a dohányzás káros szenvedélyére! Ráadásúl már alig van olyan hely ,ahol megtűrik a dohányosokat!Kívánok a munkádhoz nagyon nagy kitartást és az életedben békét,boldogságot és főképpen nagyon jó egészséget! Gyürüsi József
Gyürüsi József (62 éves)
2013-12-29 09:20:00 2006. december 11-én a feleségemmel elszívtuk az utolsó cigarettánkat Csepelen az Empatia Biomed Gyógycentrum rendelője előtt. Amíg vártunk többször rágyújtottunk. A nejemmel együtt erős dohányosok voltunk, előfordult, hogy Ő kettő, én pedig három doboz cigit is elszívtunk egy nap. Tudtuk, hogy nem helyes, amit csinálunk, de a kávé nem esett jól cigi nélkül. Megkaptuk a Dohányosokat Segítő Központ telefonszámát és elhatároztuk, hogy VÉGE. A nagy izgalommal várt napon a Főorvos Úr nagyon empatikusan foglalkozott velünk, részletesen tájékoztatott a leszokást elősegítő biofizikai programról. Mi egy kicsit hitetlenkedve hallgattuk, amikor azt ígérte, hogy több mint 40 éves láncdohányzás után csupán 1 órás különleges kezeléssel megvonási tünetek nélkül végleg sikerülhet megszabadulni a káros szenvedélyünktől. Én könyvterjesztőként dolgoztam, ezért gyakran úton voltam, keresztül-kasul beutaztam az országot. A fél életemet az autóban töltöttem, ezért ott is állandóan füstöltem. Sokszor türelmetlen voltam a megvonási tünetek miatt, ha az ügyfél ostoba kérdésekkel húzta az időt. Alig bírtam negyedórát elviselni nikotin nélkül! Szidtam is magam emiatt, de a függőség erősebb volt! Az autóm igazi "bűzbarlanghoz" hasonlított! Az ügynöki munka miatt adnom kellett a megjelenésemre, de addigra minden ingemet kiégettem! Menthetetlen drogosnak tartottam magam, nem csoda, hogy nem bíztam a "csodamódszerben", mert a nikotin tartalmú tapaszok, rágó és a háziorvos által felírt Champix enm segítettek! 2006. decemberében a sorozatos kudarcok miatt inkább szkeptikusok voltunk, de tudtuk, hogy egyedül nem megy! Mindez hét évvel ezelőtt történt, azóta eszünkbe sem jut, hogy rágyújtsunk! Lakásunkban, az autóban jó a levegő és a kávé így is jól esik. Hetven éven felüliek vagyunk, mindenkit biztatunk, hogy keresse fel z Empátia Biomed Gyógycentrumot, ha magától nem tudja abba hagyni a dohányzást. Higgyék el, anyagilag is megéri! A párommal mi a napi 5 doboz cigi árából megspóroltunk a mai árakkal számolva 14 milliót, és így a régi álmunk megvalósulhatott, hiszen Békéscsabán vettünk egy nagyon takaros, összkomfortos kertes családi házat! Rádöbbentünk, hogy füstmentesen is van élet! Nemdohányosként sokkal nyugodtabbak vagyunk, és azóta a gyógyszerekből is kevesebbet fogyasztunk! Köszönjük a főorvos Úr segítségét. Békéscsabáról, Vargáék.
Varga Lajos
Nègy èvvel ezelelött ajàndèkba kaptam a kezelèst ès rendkìvül szkeptikus voltam vele kapcsolatban.14 èv dohànyzàs utàn egy òra alatt leszoktatni engem, aki mèg betegen is ràgyùjtott..Ezzel a mòdszerrel minden àldozat ès nehèzsèg nèlkül sikerült. Nem a rabjànak lenni többè, jò illatù maradni mindig ma màr a vilàg legtermèszetesebb dolga!Vègre nyugodt szìvvel vàllalhattam gyereket, aki màr màsfèl èves ès kicsattan az egèszsègtöl.Mindenkinek ajànlom, ha èn le tudtam tenni bàrkinek sikerülhet, akàr akaraterö nèlkül is!
Krisztina (38 éves)
Kb. 2 éve elhatároztam, hogy ideje letenni a cigarettát. Elsősorban az egészségem miatt, meg aztán akkoriban kezdték intenzíven emelni az árát,-emiatt is.Elmentem Molnár doktorhoz, sikerült is leszoknom! A saját butaságomnak köszönhetően (ez az igazság :(!) több hónap után visszaszoktam. Most fogok nekifutni újra, már sokkal elszántabban, mint akkor. Biztos, hogy hozzá megyek megint, hiszen megtapasztaltam, hogy tényleg nincsenek elvonási tünetek, csak a vízivást kell betartani, meg persze nem rágyújtani-és sikerül leszokni. Ez eddig semmi mással nem sikerült, bár szinte minden fellelhető dolgot próbáltam előtte. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, akiben megérett az elhatározás.
Máté Irén (51 éves)
Tedd le még nem késő!Nekem és Páromnak 40 év után sikerült!Büszke vagyok magunkra és örökre hálás leszek Molnár DR Úrnak az ő segítsége nélkül nem sikerült volna!Minden lehetségest ki próbáltam,de csak ez a módszerrel sikerült,ÉS KÖNNYEN minden szenvedés nélkül!Lehet élni nélküle ,nincs többé köhögés,és a pénztárcának sem mindegy!Ne akkor kapaszkodj mikor már baj van!
Kada Istvánné (55 éves)
Kérem ossza meg a saját történetét!
Empátia Biomed Gyógycentrum. Minden jog fenntartva! 2013. (c)
Webdesign by NEXUS FILM MULTIMEDIA & DESIGN KFT.

+36 20 5522-898 

Bejelentkezés/Információ:
Látogatók: 74012