Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /empatia-biomed.hu/index.php on line 9

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /empatia-biomed.hu/index.php on line 15

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /empatia-biomed.hu/config_mysql.php on line 7
Biorezonanciás Leszoktató kezelés

Szelíd, hatékony gyógymódok “gyógyíthatatlan” betegeknek!
Íratkozzon fel hírlevelünkre
e-mail címe segítségével!

 HOGYAN ZAJLIK EGY BIOREZONANCIÁS LESZOKTATÓ KEZELÉS?

 

A dohányzásról való leszokást elősegítő program mindössze egy órát vesz igénybe. A személyes találkozó rendelőinkben nyugodt, kellemes körülmények között folyik. Az első félórában egy kétoldalas kérdőívet töltünk ki, ahol a dohányzási szokásokról, azok anyagi vonzatairól, az esetleges leszokási kisérletekről, egészségkárosító következményekről, a kórelőzményről, a jelen panaszokról tájékozódunk. A beszélgetés során megpróbáljuk tisztázni a nikotinfüggőséghez vezető különféle körülményeket, és életmód-tanácsadással erősítjük meg az eltökéltséget a dohányzás abbahagyását illetően. Az elmaradhatatlan orvosi vizsgálat vérnyomásméréssel zárul. Ezt követően kerül sor a komplex energetikai-harmonizációs, majd az intenzív méregtelenítõ biofizikai kezelésre a BICOM 2000 berendezés segítségével.

 

Dohányzásról leszoktató kezelés - Biorezonancia

 Kezelés a BICOM 2000 készülék segítségével

 

 Pácienseinktõl kérjük, hozzák magukkal:

- TAJ-kártyájukat vagy zárójelentésüket 
- 1,5 literes szénsavmentes ásványvizet 
- utolsó, félig szívott cigarettájuk csikkjét 

A csikkből a BICOM 2000 berendezés elektromágneses rezgésmintát vesz, amelyet invertál, azaz pont a fordítottjára módosít és felerősít, majd ezt a terápiás rezgésmintát juttatja vissza a szervezetbe.

 A FORRADALMIAN ÚJ MÓDSZER...

 
...a hullámtanból ismert interferencia törvényszerûségén alapszik. A dohányzás során a szervezetbe került és elraktározódott mérgek az inverz hullámok segítségével felszabadulnak kötéseikbõl, s a megfelelõ ésfolyamatos folyadékfogyasztásnak köszönhetõen a veséken keresztül zavartalanul kiürülnek a szervezetbõl. Míg az önerõbõl történõ leszokásnál, hozzávetõlegesen fél-egy év alatt ürülnek ki a mérgek, addig a mágneses rezonanciával ez az elhúzódó tisztulási folyamat egy-két hétre zsugorodhat. 


A dohányzásról való leszokást elõsegítõ korszerû biofizikai módszer néhány nap alatt képes megszüntetni a fizikai függoséget. A pszichés függõséggel már sokkal könnyebb megbírkózni, ha nem hiányzik többé a cigarettában lévõ nikotin. Az esetek döntõ többségében - megfelelõ folyadékbevitel mellett - a volt dohányosoknak hihetetlen módon még eszükbe sem jut a cigaretta.


 PARTNERSÉG AZ EGÉSZSÉGESEBB MAGYARORSZÁGÉRT


A korszerű biofizikai módszer hatásmechanizmusa:
A mágneses rezonanciás kezelés a hullámtanból ismert interferenciára épül. A komplex kezelés alkalmával, a dohányzás során a szervezetben elraktározódott közel 4.000 mérget (50 rákkeltő; arzén, cián, ammónia, kátrány, CO, nikotin, kadmium ,szabadgyökök, radioaktív anyagok, dohányspecifikus nitrózaminok, aldehidek, piridin-és benzol származékok) tükörkép hullámaikkal felszabadítjuk a víz hidrát kötéseiből, majd ezek előbb-utóbb bekerülnek a véráramba, illetve a folyamatos vízfogyasztásnak köszönhetően a veséken keresztül, a vizelettel távoznak a szervezetből.

 

A dohányzásról való leszokást elősegítő leghatékonyabb egészségvédő program előnyei:

 

1. Könnyen, gyorsan kivitelezhető, naponta akár 14-20 fő dohányos kezelése!

2. Azonnali leszokás, megvonási tünetek nélkül!

3. Relatíve olcsó, megfizethető ár (megközelítőleg 1 havi cigaretta ára!).

4. Kiszállások megszervezésekor 20 fő fölött kedvezmények, meglepetések, és/vagy jutalék felajánlása várható azon túl, hogy a „segítség házhoz megy”!

5. Az Egészségpénztár tagok a komplex energetikai-harmonizációs és intenzív méregtelenítő programot, elszámolhatósága miatt, gyakorlatilag ingyen élvezhetik!

6. A mágneses rezonancián alapuló eredeti biofizikai program (transcranialis mágneses stimuláció)non-invazív, mellékhatás-és vegyszermentes, tehát nem mérgezzük a szervezetet.

7. Az egyszeri 1 órás személyes terápián túl bevezetett korszerű 1 hónapos "chip"-es fenntartó, emlékeztető kezelésnek köszönhetően időt, pénzt, fáradtságot takaríthat meg, mert nem kell 2-3 alkalommal elutazni hozzánk!

8. A közel 100%-os hatékonyságú biofizikai módszer segítségével rendkívül gyors-1-2 hetes (Nem ½ -1 évig tartó!) mechanikus tisztulás mellett, már 1-2 nap alatt sikerül a függőséget okozó kábítószer, a nikotin információjának a törlése, azaz megszüntetjük a fizikai függőséget, az automatikus rágyújtási mozdulatok nyomtalanul elmúlnak, vagyis a leszokni vágyó dohányosnak nem kell szenvedni a nikotin megvonási tünetektől; nincs idegesség, súlygyarapodás!

9. A sikeres leszokáshoz NEM KELL AKARATERŐ, csupán aktív együttműködés!

10. Életkortól függetlenül alkalmazható, ellenjavallatot csak az epilepsziás és a beépített szívritmus-szabályozóval ( pacemakerrel ) élő betegek jelentenek.

11. A veséken keresztül történő zavartalan intenzív méregtelenítés érdekében mindössze arra kérjük, hogy öntsön tiszta vizet a pohárba! Egy hónapon keresztül legalább félóránként legalább egy pohár, azaz 2,5 dl víz folyamatos elfogyasztása elegendő!

12. Cserébe már az első napoktól az életminőség látványos javulása (szabadabb légzés, jobb kondíció, teherbíró képesség, tisztuló szaglás és ízlelés, emelkedett vérnyomás és pulzus csökkenése, a fokozódó keringés kapcsán melegebb végtagok, csökkenő mozgásszervi panaszok, múló fejfájás, köhögés, kiegyensúlyozottabb emésztés, stb.).

13. Az öröm, büszkeség, érdem az Öné marad, mi asszisztálunk az egészségmegőrző, betegségmegelőző fontos döntéséhez. Válassza az eredetit, a megbízhatót!

 

EGYÜTT AZ EGÉSZSÉGESEBB, FÜSTMENTES MAGYARORSZÁGÉRT!

 

 

 A leszokás módszereiről

A választás dilemmája 


I. Dohányzás, vagy egészség?

A különböző szenvedélybetegségekből csak abban az esetben képzelhető el hosszabb-rövidebb ideig tartó kitörés, különösen végleges gyógyulás, ha a szenvedélybeteg képes az elutasító döntést tudati szinten meghozni. Ahogy mondani szokták, minden a fejben dől el. A különböző kábítószerek közül legnagyobb százalékban és a legrövidebb idő alatt a dohánylevélben található droghoz, a nikotinhoz alakul ki hozzászokás, függőség. Ehhez a "gondoskodó" dohánygyárak boszorkánykonyháiban a filterbe impregnálnak olyan titkos adalékanyagokat, amelyek a függőséget, a nikotin felszívódását, biológiai hasznosulását fokozzák, többszörösére növelik. A leszokás önerőből gyötrelmes, nehéz.

A nikotin az egyetlen legális drog, ami bárki számára könnyedén elérhető. A felmérések szerint a dohányosok átlagosan 13 éves korban kezdik el gyanútlanul az ismerkedést későbbi gyilkosukkal, és mindent megtesznek, hogy a kezdeti kellemetlen, tüneteket leküzdjék. A dohányzásra rászokni nem könnyű. Elmondások szerint az első szál cigaretta ritkán szokott nagyon nagy élmény lenni, sőt ellenkezőleg, többnyire megszédülnek, megfájdul a fejük, vagy fojtogató köhögési rohamuk alakul ki, de tizenéves korban a hangadó csoporthoz való tartozás igénye olyan erős, hogy ezeket a kellemetlenségeket „hősiesen” leküzdik, keményen megdolgoznak azért, hogy a „felsőbbrendűek”, a dohányosok kasztja méltónak tartsa őket a befogadáshoz. Olyan ez, mint egy beavatás. Azt a bizonytalan, instabil, szeretetéhes gyereket, akinek nincs kellő önbecsülése, aki ácsingózik egy kedves szóért, akinek az önbizalmát a szülei megtépázták, vagy a szülői gondoskodást jelentős zsebpénz biztosításával letudják, azt az összetartozás érzését sugárzó, magabiztosságot tükröző mágikus csoportok könnyűszerrel beszippantják. Ez az aktus a diákévek kötelező fejlődési értékmérőjévé vált, amelyen jó esetben a szülői és a pedagógiai munkaközösség szorosabb együttműködésével lehetne változtatni. Gyermekkorban úgy tűnik, nagyon elegáns, sikkes, meg „király dohányozni. S aztán, mikor később elege kezd lenni, és érzi a kellemetlen hatásokat, addigra már sajnos ott csörömpöl a bilincs a csuklóján.


A cigarettás dobozokon olvasható figyelmeztető mondatok, vagy az olykor túl lelkes dohányzásellenes aktivisták statisztikai rémképei sem riasztják őket vissza, hiszen az ismeretségi körükhöz tartozó felnőtt példaképeik, szülők, pedagógusok, orvosok, barátok, médiasztárok gyakran láncdohányosok. Röviden: dohányos világban élünk. A dohányzást társadalmi méretekben elkövetett öngyilkossági kísérletnek tartják. Tény, hogy a nikotin és 4.000 társa alattomos mérgek (arzén, nikkel, króm, kadmium, ólom, ciánhidrogén, ammónia, kátrány, CO, dohányspecifikus nitrózaminok, aldehidek, benzolszármazékok, szabadgyökök, policiklikus aromás szénhidrogének, metilalkohol, piridin-bázisok, radioaktív anyagok, min. 50 bizonyítottan humán rákkeltő anyag, stb.) akár évtizedekig sem okoznak jelentős, feltűnő, a dohányzással összefüggésbe hozható egészségkárosodást. Emiatt annak a bizonyos döntésnek a meghozatala hosszú évekig kitolódik, gyakran addig, amíg be nem csap a mennykő, azaz gyógyíthatatlannak tartott betegséget diagnosztizálnak.

"Legnagyobb érték az egészség!" - hallottuk nagyszüleinktől. Mára ez sajnos megváltozott, az életben maradásért folytatott ádáz küzdelemben az egészség leértékelődött. Fontos lenne mindenkinek megszívlelni azt a kínai bölcsességet, miszerint „Ha nincs időd az egészségedre, majd lesz időd a betegségedre!”. Valójában csak akkor kezdünk el vele foglalkozni, amikor már baj van. A dohányosok kivétel nélkül a vesztükbe rohannak, és cinikusan, felelőtlenül fennen hangoztatják, hogy ők bizony szeretnek dohányozni. Bízom benne, hogy a többségük élni is szeretne, habár a dohányosok átlagosan 20-25 évvel rövidítik meg az életüket, az életminőségük romlásáról már nem is beszélve.

A napi egy doboz cigarettát elszívók havonta átlagosan 15-20 ezer, évente 180-240 ezer forinttal rövidítik meg a családi költségvetést. Nem egy családban, ahol többen is dohányoznak, gyakran fejenként két-három dobozzal is naponta, évente legalább egymilliót füstölnek el. Gyakorlatilag csillagászati összegekért vásárolják meg betegségeiket. Káros szenvedélyük miatt füstbe mehetnek dédelgetett terveik, álmaik. Hiába építik sokan látványosan, sikeresen vállalkozásaikat, többségük az intenzív osztályon köt ki, derékba törve karrierjüket, családi boldogságukat. A dohányzás sokak véleménye szerint intelligens emberek primitív szokása. A szélsőséges szociális eltérések itt összemosódnak, hiszen ugyanúgy szenved, gyötrődik a kíméletlen nikotinéhség miatt, vagy remeg, sóvárog egy slukkért a multimilliomos és a hajléktalan, aki a villamossínek közé dobott „kincseket érő” csikkeket gyűjti össze nylonzacskóba. A függőségből fakadó nikotinmegvonási tünetek szociális helyzettől függetlenül egyformán sújtanak mindenkit. A dohányos emberek között elmosódnak a szociális különbségek, valódi egyenlőség van.

Hogyan lehet ebből a megalázó helyzetből mégis kitörni? Meddig kell még a megaláztatásokat, a diszkriminatív intézkedéseket, a bántó kritikákat a dohányosoknak elviselni? Szerencsére már nem kell tovább, hiszen van kiút. A nikotinfüggőség a biofizikai orvoslás, mágneses rezonancia segítségével ma már hihetetlenül könnyedén megszüntethető.

Az Empátia Biomed Gyógycentrum 2002-ben Magyarországon elsőként kezdte el széles körben meghonosítani a transcraniális mágneses stimulációt. Gyógycentrumunk rendelőiben a módosított 11/1997. NM természetgyógyászatról szóló törvény értelmében képzett szakorvosi háttérrel folyik minden kezelés, szem előtt tartva az Orvosi Etikai Kódex előírásait. Fővárosi rendelőinkben minden páciensünk számára biztosítjuk a személyes, négyszemközti orvos-beteg találkozó lehetőségét, és megfelelő nyilvántartást vezetünk.

II. A dohányzásról való leszokást elősegítő módszere

Jelenleg hazánkban leszokni vágyó dohányosok többféle segítséget is igénybe vehetnek, ha egyedül nem megy. A tapasztalatok szerint a dohányosok a választáskor három szempontot vesznek figyelembe, ezek pedig a hatékonyság, a ráfordított idő, és a kezelés ára. A legismertebbek a nikotintartalmú készítmények (tapaszok, tabletták, rágógumik), de próbálkoznak csoportterápiákkal, antidepresszánsok alkalmazásával, akupunktúrás kezelésekkel, hipnoterápiával, gyógynövénykészítményekkel is. A fenti módszerek közös jellemzője a relatíve alacsony eredményesség, illetve nemegyszer a kezelés azonnali felfüggesztését indokoló súlyosságú és lefolyású mellékhatások.

A nikotintartalmú készítmények közül a tüdőgondozói hálózat elsősorban a tapaszokat (Nicotinell TTS, Niquitin CQ, Nicorette) javasolja. A dohányosok ezeket 10 héten át három lépcsős programban csökkenő dózisban tapasztják fel testükre, így a nikotin a bőrükön keresztül szívódik fel. A gyógyszergyártók célja, hogy a tízedik hét végén a megvonási tünetek kevésbé gyötörjék a dohányosokat. A nikotin azonban a ciánhoz hasonlóan az egyik legerősebb idegméreg, ennélfogva kezelést többféle mellékhatás (szívritmus-zavarok, fokozott szívdobogás, bőrirritáció, hányinger, émelygés, székrekedés, köhögés, szájszárazság, izom-vagy ízületi fájdalom, gyengeség, fejfájás, stb.) is kísérheti. Az alacsony hatékonyságért (~25%) és a különböző kellemetlen mellékhatásokért - hacsak nem kell a kezelést idő előtt megszakítani - a gyógyszertárakban közel 40 ezer forintot kell fizetni. Jelentősen korlátozzák a felhasználás lehetőségeit a különböző ellenjavallatok (életkor, terhesség, betegségek) is. A dohányosok a leszoktató lehetőségek közül a többi módszert sajnos csak elenyésző, elhanyagolható százalékban veszik igénybe. Ezek hatékonyságát a ráfordított idő tükrében az alábbi összehasonlító táblázat ábrázolja: 

 

Szerepel a táblázatban a legújabb "csodafegyver", az amerikai gyógyszeróriás, a Pfizer slágertablettája, a Varenicline hatóanyagú Champix, amelyből a gyártó legkevesebb három hónapos kúrát javasol, napi 2x1 tabletta szedése mellett, miközben magát az egészségre ártalmas dohányzást nem tiltja (!). A Pfizer által remélt hatásmechanizmus azon alapszik, hogy a Varenicline (aranyeső kivonat) a nikotin előtt megpróbálja elfoglalni a dopamin receptorokat, s ezáltal a rágyújtáskor megszokott eufóriás hatású dopamin kiáramlás, a hozzászokást kiváltó élmény elmarad. A közel 30%-os beígért hatékonyság növelhető akár 40%-ig is, ha újabb 3 hónappal meghosszabbítjuk a kezelés időtartamát. Cserébe persze végtelenül sok kellemetlen mellékhatást is fel kell vállalni, mint pl. szédülés, fejfájás, hangulati labilitás, alvászavarok, rémálmok, aluszékonyság, fáradékonyság, gyengeség, hányinger, émelygés, hányás, gyomorpanaszok, puffadás, hasmenés, fokozott étvágy, szájszárazság, látászavar, fokozott könnyezés, fényérzékenység, stb. Több európai országban a súlyos depresszió, illetve öngyilkossági kísérletek miatt a gyógyszer indikációját jelentősen korlátozták. A fenti mellékhatás-csomaghoz kizárólag orvos által felírt receptre a gyógyszertárakban lehet hozzájutni, potom 75 ezer forintért! Ez persze csak az első három havi kúra ára. Amennyiben viszont még mindig nem sikerül abbahagyni a dohányzást, úgy újabb három hónapos kúrát kell finanszíroznia, mindösszesen hozzávetőlegesen 140 ezer forintért. Ne feledkezzünk meg arról, hogy egy ilyen családban együttesen mennyi lesz a cigaretta- és a gyógyszerköltség!

Akinek nincs ennyi pénze, és a mellékhatásokat is nehezebben viseli, az jobban teszi, ha a korszerű, hatékony, gyors, és mellékhatásoktól mentes mágneses rezonanciás módszert választja. Az utóbbi években a biofizikai módszer jelentősen elterjedt. Mind országszerte, mind a fővárosban gombamód szaporodnak a gyors, gondtalan leszokást ígérő szolgáltatások. Ezek általában előjegyzés alapján dolgoznak, telefonos bejelentkezéskor időpontot adnak, és némelyikük röviden ismerteti a módszert is. A kezelések árait illetően azonban lényeges szórás mutatkozik, a skála az 5 ezertől a 96 ezerig (!) terjed. A döntésnél az ár mellett érdemes figyelembe venni, hogy ki végzi a kezelést. A fentiekben idézett törvény a szenvedélybetegek, így többek között a dohányosok biofizikai módszerrel történő kezelését kizárólag orvosok számára engedélyezi. Az orvos-beteg találkozó során egyszerre egy beteg kezelése végezhető. A találkozóról kötelező nyilvántartást, egészségügyi dokumentációt vezetni. A beteget a kezelés előtt az alkalmazott módszerről érthetően és részletesen tájékoztatni kell, hogy az aggályait megszüntessük. Ennek tényét a bevezető félórás beszélgetés végén a beteg írásos nyilatkozatban aláírásával igazolja.

Az Empátia Biomed Gyógycentrum rendelőiben a kezelést követően a páciensekkel nem szakítjuk meg a kapcsolatot, meghatározott időpontokban telefonon érdeklődünk a kezelés eredményességéről. Az egy hónapos, hasfalra ragasztott chip-pel biztosított fenntartó, emlékeztető kezelés során folyamatosan lehetőséget biztosítunk a telefonos konzultációra. Ez a tény jelentősen növeli a kezelésre jelentkezők biztonságérzetét. Tapasztalataink szerint a szorongó, bizonytalan leszokni vágyó dohányosok kifejezetten igénylik a kezelést megelőző mintegy félórás állapotfelmérő, kötetlen, őszinte hangvételű, feltáró jellegű beszélgetést. Ez a motivációjukat, elszántságukat, együttműködési készségüket jelentősen erősíti. A siker három pilléren nyugszik; a leszokni vágyó döntése (start), a megfelelő színvonalú szolgáltatás, illetve a folyamatos folyadék, elsősorban vízfogyasztás, azaz legalább félóránként egy pohár víz.

 

A nikotinfüggőség biofizikai megközelítése: A dohányzásellenes terápia alapelve, hogy minden anyag- így például a nikotin vegyület is- jellemezhető egy egyedi elektromágneses spektrummal. A jelenség Maxwell törvényeiből következik; töltött részecskék mozognak mágneses térben (a Föld mágneses terében), ennélfogva körülöttük is mágneses mező alakul ki, melynek karakterisztikája a részecskék összetétele, milyensége szerint egyedien alakul. A forradalmian új módszer a hullámtanból ismert interferencia törvényszerűségén alapszik. A dohányzás során a szervezetbe került és elraktározódott mérgek az inverz hullámok segítségével felszabadulnak a kötéseikből, és a megfelelő és folyamatos folyadékfogyasztásnak köszönhetően a veséken keresztül zavartalanul kiürülnek a szervezetből. Míg az önerőből történő leszokásnál hozzávetőlegesen fél-egy év alatt ürülnek ki a mérgek, addig a mágneses rezonanciával ez az elhúzódó tisztulási folyamat egy-két hétre zsugorodhat. Ennek következtében a dohányzással különböző mértékben károsodott szervek, szövetek megtisztulva a mérgektől, ily módon lehetőséget kapnak, hogy a lehető legrövidebb időn belül valamilyen mértékben regenerálódhassanak, javítva ezzel a működési feltételeiket. A rendkívül intenzív mechanikus méregtelenítéssel párhuzamosan néhány nap alatt lezajlik, többek között, a függőséget okozó nikotin információjának, engramjának a törlése is, ami a fizikai függőség megszüntetését vonja maga után, tehát nem kell szenvedni a nikotin megvonási tünetektől; nincs idegesség és súlygyarapodás, ami oly sok dohányost távol tart a leszokástól.

 

Válasszák az eredetit, a megbízhatót! A 2002 óta felgyülemlett tapasztalataink szerint a félóránkénti legalább egy pohár víz elfogyasztásával, jól működő veséket feltételezve, a 100%-os hatékonyság garantálható. Szárnyaljanak füstmentesen, szabadon!

 

„Senki nem lehet szabad, aki szenvedélyének rabja!” (Pithagorász)


Tisztelettel:

Dr. Molnár György
igazgató főorvos 


 

 


Empátia Biomed Gyógycentrum. Minden jog fenntartva! 2013. (c)
Webdesign by NEXUS FILM MULTIMEDIA & DESIGN KFT.

+36 20 5522-898 

Bejelentkezés/Információ:
Látogatók: 73406