Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /empatia-biomed.hu/index.php on line 9

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /empatia-biomed.hu/index.php on line 15

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /empatia-biomed.hu/config_mysql.php on line 7
Kiszállások

Szelíd, hatékony gyógymódok “gyógyíthatatlan” betegeknek!
Íratkozzon fel hírlevelünkre
e-mail címe segítségével!

 KISZÁLLÁSOK

 

Céges kiszállások – A segítség házhoz megy


Az Empátia Biomed Gyógycentrum a komplementer medicina módszereivel a lakosság egészségi állapotának megőrzését, illetve a betegségekből való mellékhatás mentes gyógyulását segíti.

 

2002-ben hazánkban elsőként indítottuk el a világviszonylatban is egyedülálló, dohányzásról való leszokást elősegítő rendkívül hatékony, korszerű biofizikai programunkat. Az évek alatt felhalmozódott páratlan tapasztalatainkról több szakmai publikációban is beszámoltunk (2006. Egészségfejlesztés, 2008. Medicus Universalis, 2009. Magyar Orvos).

 

Az elmúlt 12 év alatt több mint 8.000 eredményes dokumentált kezelésen vagyunk túl. Jelenleg a világon elérhető egyik leghatékonyabb ( >90% ), egyszerűen kivitelezhető terápiás programot most az Önök munkahelyének leszokni vágyó dohányos dolgozói számára ajánljuk fel. Annak érdekében, hogy a dolgozók munkából való kiesése a lehető legkevesebb legyen, a kezeléseket helyben is le tudjuk bonyolítani. Magyarán a segítség „házhoz megy”. Ilyen kiszállásokat már évek óta vállalunk, de ezek között is talán a Dimenzió Egészségpénztárral (500 dohányos kezelése!) 2005-ben megvalósult együttműködésünkre vagyunk a legbüszkébbek.

 

Gyakorlati lebonyolítási terv: A kijelölt napon reggel az önkéntes leszokni vágyó dohányosoknak és a hezitálóknak összevontan egy félórás vetítéssel egybekötött prezentációt tartunk, ahol részletesen tájékoztatjuk őket a módszerről. Igény szerint lehetőség nyílik a felmerülő kérdések tisztázására.

 

Ezt követően az Önök által kijelölt 2 helyiségben elkezdődhetnek a tényleges kezelések a német gyártmányú korszerű BICOM 2000 típusú biorezonancia készülékekkel. A kezelések egyenként félórásak, ezért egy gép 70 percenként 2 dohányost tud megkezelni. Az érdeklődők számától függően 2 vagy 3 géppel kivonulunk, így 8 óra alatt az „áteresztő képességünk” 14-20 fő! A gépi kezelés előtt mindenkiről kétoldalas kérdőívet állítunk ki. A jelentkezőkkel még a kivonulásunk előtt egy négyoldalas, eldöntendő kérdésekből álló kérdőívet töltetünk ki, amelyek egy nagyobb, átfogó tanulmány részét képezik.

 

A mágneses rezonancia elvén működő kezelések semmilyen kellemetlenséggel nem járnak, ahol tulajdonképpen a hullámtanból ismert interferencia törvényszerűségét használjuk fel. A cigarettában lévő 4.000 különböző anyag inverz hullámaival a dohányos szervezetében évek során elraktározódott mérgező anyagokat elkezdjük felszabadítani a kötéseikből, azok bekerülnek a véráramba, és az ezt követő egy hónapon keresztül biztosított folyamatos folyadék fogyasztásnak köszönhetően ezek zavartalanul a veséken keresztül a vizelettel kiürülnek a szervezetből A korszerű biofizikai programunkkal azonnali leszokást biztosítunk, megvonási tünetek nélkül!

 

A biofizikai leszoktató módszer élettani hatásai:

 

Egyfelől elősegítjük a különböző mértékben károsodott szervek rendkívül gyors mechanikus (fél-egy év helyett 1-2 hét!) tisztulását, másfelől a függőséget okozó kábítószer, a nikotin információját 1-2 nap alatt tudjuk törölni, következésképpen a fizikai függőséget megszüntetjük, a leszokni vágyónak a kezelés után nem kell szenvednie a nikotin megvonási tünetektől, nem kell tartania az idegességtől és a súlygyarapodástól.

 

A teljes terápiás programot rögzítjük egy speciális öt forint nagyságú fémkorongra, egy úgynevezett chipre, amit a kezelés végén a hasfalra felragasztjuk egy hónapos időtartamra. Tulajdonképpen a forradalmian új, korszerű kiegészítőnek, a chipnek köszönhetően folyamatos emlékeztető, fenntartó kezelést biztosítunk, s ezáltal a dohányosokat megkíméljük, hiszen nem kell kétszer-háromszor megismételni a kezeléseket. Ugyanakkor nem korlátozzuk a szokásos élettevékenységeikben, fürödni is lehet, majd 1 hónap elteltével otthon, saját kezűleg távolítják el azt.

 

Az intenzív, személyre szabott méregtelenítő program eredményessége függ a leszokni vágyók 1 hónapos chip-es fenntartó kezelése alatti folyamatos vízfogyasztásától. Aktív együttműködés mellett, jól működő veséket feltételezve a hatékonyság közel 100%-os lehet!

 

Ellenjavallat: csak a beépített szívritmus szabályozó (pacemaker) és az epilepsziás betegség.

 

Az egyszeri egyórás személyes kezelés az egyhónapos chipes fenntartó, emlékeztető kezeléssel együtt mindössze 40.000 Ft, amit az önkéntes kölcsönös egészségpénztár tagok a kiállított számlánkkal az egyéni egészségpénztár számlájukról visszaigényelhetik a kezelés árát, tehát gyakorlatilag ez a kezelés nekik szinte semmibe nem kerül. Ismereteim szerint dolgozóik nagy része valamilyen Egészségpénztár tagja. Akik még nem pénztártagok, azoknak a munkáltató a Cafeteria rendszeren keresztül megelőlegezheti a kezelés teljes árát, vagy egy részét, amit csak a terápia sikertelensége esetén kell visszafizetni. A leszokni vágyó dohányosok motivációjának, elszántságának fokozása érdekében a munkáltatóval, külön megállapodás alapján, száz fő fölötti részvétel esetén a legalább 1 éve nemdohányzó „Szabad dohányosok” részére ünnepélyes keretek között 3 db 2 főre szóló Wellness hétvégét sorsolunk ki, ezzel is hangsúlyozva az egészségtudatos életmód jelentőségét, népszerűsítését.

 

A munkáltatónak gyakorlatilag egy fillérjébe sem kerül ez a jelentős egészségvédő program. A prezentációra, illetve a kezelések lebonyolítására biztosított 2 külön helyiségen kívül maximum a szervezésben, a hírverésben plakátok, szórólapok kihelyezésével támogathatja az akció eredményességét, ami a presztízsét, illetve a munkavállalók lojalitását erősítené. A dohányzásból fakadó munkahelyi konfliktusokról a mellékletben küldött alapítványi felhívásunkban olvashat.

 

RENDKÍVÜLI AJÁNLAT, 25%-os AKCIÓ;  - 30.000 Ft/fő/100 leszokni vágyó esetén!

 

Szakmailag indokolt a foglalkozás-egészségügyi szolgálat bevonása a közös prevenciós programba.
 

 

Partnerség az egészségesebb, füstmentes munkahelyért!

 

 

Empátia Biomed Gyógycentrum. Minden jog fenntartva! 2013. (c)
Webdesign by NEXUS FILM MULTIMEDIA & DESIGN KFT.

+36 20 5522-898 

Bejelentkezés/Információ:
Látogatók: 74012