Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /empatia-biomed.hu/index.php on line 9

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /empatia-biomed.hu/index.php on line 15

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /empatia-biomed.hu/config_mysql.php on line 7
EÜ. Pénztárak

Szelíd, hatékony gyógymódok “gyógyíthatatlan” betegeknek!
Íratkozzon fel hírlevelünkre
e-mail címe segítségével!

A GYÓGYÍTÁS MÁGIÁJA - 5 BIOLÓGIAI TERMÉSZETTÖRVÉNY

Az ontogenesis, a törzsfejlődés csodálatos történéseit, a szervezetünk logikus működését fantasztikus egységbe fogják a csíralemezek, amelyekre először Dr. Ryke Geerd Hamer gondolt!

Hamer doktor Germán Gyógytudomány (GNM, Új Medicina) tanításában, felfedezésében nincsenek rosszindulatú daganatos betegségek, nincsenek áttétek és a szervezetünkben nincsenek kórokozók, csak velünk együttműködő barátaink, szimbionták, partnereink! Ez az alap!

A hagyományos orvoslástól eltérően Hamer doktor szerint minden elváltozást egy drámai, váratlan, felzaklató és elszigetelten, magányosan megélt lelki konfliktus okoz, aminek átmenetileg nincs megoldása és ezért hozzá hamarosan FÉLELEM társul. A félelem az, amelyik az agyban a csíralemez származástól függő referencia, irányító központot begerjeszti, ami azonnal a megfelelő szervben elindít egy adequat elváltozást, ami általában 2 szakaszban zajlik.
Az agyunkban működik egy "14. generációs szoftver", ami a túlélésre van programozva, de ez a "robot pilóta" csak akkor lép működésbe, ha mi elkezdünk félni a kialakult lelki konfliktusunk miatt, vagy az érzelmünkről senkivel sem kommunikálunk.

Tehát a szervezetünkben minden elváltozásunk 2 szakaszban zajlik, ha van megoldása, illetve megnyugszunk, azaz "leszállunk" a konfliktusunkról. Amennyiben kérik egy tapasztalt GNM konzulens segítségét, akkor biztosak lehetnek abban, hogy a közös erőfeszítésünk meghozza gyümölcsét!

Az elváltozásaink egyszerre 3 szinten (lelki, agyi, szervi) futnak. A lelki konfliktus csíralemez származástól függően a megfelelő agyi központba becsapódik, ahol az érzelmi töltés mértékében körkörös céltábla formájú Hameri gócokat "éget be", ami átmeneti szövetelhalást jelent ödémával. Az agyi központban átkapcsoló relé működik, ami a hozzá tartozó szervben azonnal a funkciójukat befolyásoló (csökkentő vagy fokozó) elváltozásokat indít be.

A különböző folyamatokat a FÉLELEM INDÍTJA BE, és a KONFLIKTUS MEGOLDÁSA, a MEGNYUGVÁS KÉPES LEÁLLÍTANI!. Törekedjenek mindig arra, hogy sokáig ne legyenek lezáratlan, megoldatlan, kibeszéletlen konfliktusaik, mert ezzel megelőzhetik az értelmes biológiai különprogramok (ÉBK) beindulását, amelyek rengeteg energiát vonnak el tőlünk, gyengítve ezzel a normális élettani folyamatainkat! Az érzelmi kommunikáció jelentőségét nem lehet elégszer hangsúlyozni!

Tehát a SZERVEZETÜNKBEN NINCSENEK KÓROKOZÓK, csak velünk együttműködő szövetséges mikroorganizmusok, ún. szimbionták, akik a csíralemez származás szerinti helyreállítási folyamatokat végzik!!!

A modern egészségügy egyik téves alappillére, és az egészségipar uralma megtartásának egyik legfontosabb eszköze a XIX. századi tudós, Pasteur elgondolásán alapuló baktérium elmélet.
Pasteur szerint az egészségünket külső természeti erők, kórokozók, mikroorganizmusok fenyegetik, ezért velük szemben agresszíven, gyógyszerekkel kell fellépni. A hálás utókor ezért a hazugságáért Párizsban róla nevezte el a Pasteur Intézetet! A korabeli uralkodó elit cinkosa volt, akik a népet magatehetetlenségben és félelemben akarták tartani, hiszen a megfélemlített ember manipulálható, bármit elfogad!
Szomorú, de még ma is az emberiség egyik legnagyobb jótevőjeként istenítik. Elméletét még mindig szentírásként fogadja el és sulykolja a modern orvostudomány, s ez az egészségügyi maffia egész építményét összetartó habarcs!
A korszak másik tudósa, Béchamp, akit Pasteur plagizált, korábban fedezte fel a mikrobákat, és egy másik következtetésre jutott, vagyis a különböző mikrobákat maga a test hozza létre, hogy visszaállítsa a sejteken és a szerveken belüli egyensúlyt. Elméletét később nagyon sok tudós bizonyította, mégis az orvosképzésben erről mélyen hallgatnak, hiszen Pasteur hibás elméletére épít az egészségügyi maffia! Pasteur a halálos ágyán állítólag visszavonta az elméletét, és elismerte Béchamp hipotézisének a helyességét, de ezt nem oktatják!

Miután az új világrend egyik legfontosabb célja a Föld népességének csökkentése és a fajnemesítés, az egészségügyi ellátó rendszer meghatározó szerephez jutott. A HÁBORÚ, ÉHÍNSÉG mellett a BETEGSÉG "takarít" a leghatékonyabban! Ebben a legfontosabb koordináló ügynökség a WHO! A nemzetközi betegségügy három pillére: az oltások (vakcinák), AIDS (Szerzett immunhiányos szindróma) és a rák! Ezek mindegyikét világméretű hazugságon, megtévesztésen, áruláson és kínzásokon alapuló propagandával éltetik!

Az oltásokat tartják a megelőző orvoslás legfontosabb pillérének. Beadásuk kötelező, megtagadásuk börtönbüntetéssel fenyeget. Már nem sokkal a születés után, majd iskolás korig kb. 30, 18 éves korig 58 legyengített kórokozót nyomnak a gyerekekbe, amivel lerombolják az immunrendszerüket! A vakcinák ellenére az emberek hullanak, mint a legyek, hiszen hatástalanok és veszélyesek! Emlékezzünk az utóbbi években világjárványként (pandémia) beharangozott madár-sertésinfluenzára!
Korábban már írtam az indokolatlan, veszélyes és meddőséget okozó, hamarosan Magyarországon is kötelező HPV vakcinákról!

Az oltások valódi célja: MEGBETEGÍTENI AZ EGÉSZSÉGES EMBERT!

Térjünk vissza a 3. természettörvényhez, a mikroorganizmusok csíralemez származású rendszeréhez! A magzati fejlődésünk 17 napján a hólyagcsírából a folyamatos osztódás során háromféle csíralemez, alapanyag alakul ki; a belső (entoderma), a 2 részből álló középső (mezoderma) és a külső (ektoderma).

A legősibb, BELSŐ csíralemez az agytörzs irányítása alatt működik, és az emészthetetlen "falat" konfliktusokra reagál, és főleg a mirigyes szövetekben, igény szerint szövetszaporulattal, osztódással növelik az adott szerv funkcióját, teljesítményét (tüdő-több oxigén, máj-több fehérje, vastagbél-több nyák, here-több sperma, petefészek-több ösztrogén), az induló konfliktus aktív (KA) szakaszban (tüdő-, máj-, hasnyálmirigy-, bélrák), tehát ezek NEM ROSSZINDULATÚ DAGANATOS BETEGSÉGEK, hanem értelmes biológiai különprogramok (ÉBK)! A megoldás utáni (MU) szakaszban a helyreállítást végző illetékes mikroorganizmusok a gombák és az ősi speciális tuberkulotikus mikobaktériumok (tbc), elsajtosodással elbontják a már fölöslegessé váló szövetszaporulatot, funkciót fokozó daganatot, azaz visszaállítják a kiindulási, eredeti egészséges állapotot! Ez a gyógyulás lényege!

A legújabb, KÜLSŐ csíralemez a NAGYAGYKÉREG irányítása alatt működik, és az elválasztási, elhatárolódási, hárítási, menekülési és ún. nemi/birtok konfliktusokra reagál a laphámszövet sorvadással, fekéllyel a KA szakaszban, ami időnként szervi funkciócsökkenést, vagy teljes kimaradást okozhat (bénulás, szklerózis multiplex, Parkinson-, pánik- és cukorbetegség), majd az MU szakaszban a helyreállításokat végző illetékes mikroorganizmusok, a vírusok segítségével, részvételével az elvékonyodott laphámszövet a vezetékekben (hörgők, máj-epeutak, hasnyálmirigy vezetékek, tejvezetékek, méhszáj fekély, bőr felhám) gyulladás, duzzanat és sejtszaporulat kíséretében regenerálódik.

A kettő között átmenetet képeznek a KÖZÉPSŐ csíralemezhez tartozó, mezodermális szövetekből kialakuló szervek. Az ősibb, védelmi feladatokat ellátó hártyák (agy-, mell-, hashártya és a szívburok) a KISAGY irányítása alatt működnek, és a KA szakaszban az entodermális szövetekhez hasonlóan a funkció növelése érdekében szövetszaporulatot produkálnak, majd a MU szakaszban a fölöslegessé vált megerősített védvonalakat elbontják, és ilyenkor folyadék gyülem alakulhat ki az üregekben (ascites/hasvízkór, mellhártya folyadék), amit időnként le kell csapolni.

A NAGYAGY VELŐÁLLOMÁNY irányítása alatt működő kötőszövetek (porcok, csontok, vérképzés, harántcsíkolt izomszövet, vérerek, lép, nyirokszövet, vesekéreg, herék, petefészek) az önbecsülés csökkenési, önleértékelési, érzelmi összeomlási lelki konfliktusokra reagálnak, amelyek a KA szakaszban az ektodermális szövetekhez hasonlóan sorvadással, szövetcsökkenéssel reagálnak, majd a MU szakaszban baktériumok közreműködésével végbemegy az újjáépülés, gyulladás, duzzanat és sejtszaporulat kíséretében.

A fenti példákból jól látható, hogy a mikroorganizmusok maximálisan a csíralemez származás szerinti helyreállításokban vesznek részt aktívan.
Éppen ezért nem kell ellenük harcolni, teljesen fölöslegesek az antibiotikumok, a gyulladáscsökkentők, hiszen csak bajt okoznak a dysbacteriosissal, hosszú időre felborítják a beleinkben a bélflórát!
Bevallom, hogy korábban én is a célzott antibiotikus kezelés céljából góckutatásra küldözgettem a betegeimet , amit már akkor a Honvéd Kórház Belgyógyász szakrendelésén is hülyeségnek tartottam, de ez volt a protokoll!

A mostani átmeneti időszakban egyre többen már nem akarják választani a hagyományos orvoslás által kötelező roncsoló beavatkozásokat, különösen a daganatos betegségek esetében, hiszen a környezetükben látják a kemo- és sugárterápia rettenetes borzalmait. Legyen mindenki számára egyértelmű, hogy a biológiai fegyverekből (mustárgáz) átalakított citosztatikumok még SOHA SENKIT NEM GYÓGYÍTOTTAK MEG, tehát ne legyenek illúzióik! Amennyiben valaki a kemoterápia mellett és ellenére meggyógyult, akkor nagyon erősen hitt a gyógyulásában, vagy közben megoldódott a kiváltó lelki konfliktusa! A súlyos MÉRGEZÉS hosszú évekig visszaveti a beteget a KA szakaszba, hiszen a citosztatikumok szimpatikotóniás szerek, vagyis a gyógyulás esélyét időben jelentősen kitolják! Sajnos a daganatos betegségektől való félelmet gyakran az alternatív gyógyítók, a természetgyógyászok, az étrend kiegészítőket forgalmazó MLM termékértékesítők is életben tartják a kiszolgáltatott, megfélemlített betegekben, hogy a saját ajánlott terméküket, szolgáltatásukat el tudják adni, ami etikátlan! Gyakran a betegek több százezer forintért összevásárolnak kartonszámra ún. csodaszereket (iv.C.vit, B17 vit.,kurkuma, cannabis, fahéj, fokhagyma, gyömbér, cékla, COD tea, stb), ugyanakkor a legfontosabb feladatukkal, az elváltozásukat kiváltó lelki konfliktusuk megoldásával pedig egyáltalán nem foglalkoznak! Felhívom mindenki figyelmét, hogy NINCSENEK CSODASZEREK, hiszen a CSODA ÖNÖKBEN VAN! Természetesen a helyreállítási folyamatokban a fehérje utánpótlás, funkciócsökkenésben vagy hiányállapotokban a népi gyógyászatban már bevált, tradicionális gyógynövények, teák adása indokolt!

MI A TEENDŐ, amikor az orvos rosszindulatú daganatos betegség, tumor, rák diagnózisát közli velünk, és a meggyőzésünk érdekében világossá teszi számunkra, hogy az a típus rendkívül agresszív, veszélyes, gyakran ad áttéteket, ami nagyon gyors cselekvést kíván az onkoteam részéről, és pszichés nyomással elültetik bennünk a halálfélelmet? Éppen ezért már nem véletlen, hogy Magyarországon fedezik fel évről évre a legtöbb tüdőrákos esetet, ami egy halálfélelmi (fulladástól való félelem!) lelki konfliktus! A szörnyű, kiszolgáltatott lelki nyomás alatti meggondolatlan, bántó, támadó, fenyegető kommunikáció hatására kialakuló FÉLELEM a haláláig bevésődik a beteg lelkébe, amitől soha nem tud szabadulni!

A BELEEGYEZŐ NYILATKOZAT, a roncsoló nemzetközi terápiás protokollok aláírását a mielőbbi és kedvezőbb gyógyulási eredményekre hivatkozva szinte kényszerítik anélkül, hogy az egyéb alternatív gyógyulási lehetőségeket, akár általánosságokban felvázolnák, sőt, ha az felvetődik, akkor nagyon durván elutasítják, mondván, hogy abban az esetben nem tudják a gyógyulását garantálni! Mert egyébként igen? Az aláírással minden felelősséget magukról áthárítanak a betegre, ami nagyon etikátlan! Tehát, ha a beteg meghal, ami a daganatos betegeknél átlag 70%-ban előfordul, akkor az onkológusokat semmilyen felelősségre vonás nem terhelheti! Számukra ez az egyoldalú, felháborító, vérlázító alku jogilag biztonságos, kikezdhetetlen! Ilyenkor nyugodtan kérjünk időt, és tájékozódjunk a neten, az ismerőseinknél az elváltozásunk természetéről, gyógyításáról!

VÉGRE VEGYÜK A SAJÁT KEZÜNKBE AZ EGÉSZSÉGÜNKRŐL VALÓ GONDOSKODÁST! Ne felejtsük, hogy daganatos betegségbe belehalni nem lehet, de minél előbb igyekezzünk a kiváltó lelki konfliktusunkat megoldani, mert ez eredményezi a gyógyulásunkat! A halál a kimerülés miatt ragadja el a beteget, amennyiben sikerült megúszni az onkológiai roncsoló beavatkozásokat! Figyelem; önmagában az onkológiai kezelések, mérgezések elutasítása egyáltalán nem elegendő a gyógyuláshoz! A GNM szerint nekünk kell meggyógyítani magunkat, amire születésünktől fogva mindannyian képesek vagyunk, csak végre hinni kellene magunkban!

Semmi pánik, hiszen magyarok vagyunk! Próbáljunk emlékezni, hogy az elváltozásunk előtt milyen súlyos, váratlan lelki konfliktust szenvedtünk el, amiről nehezen tudtunk leszakadni! Ha megtehetjük, keressünk fel egy, lehetőleg orvos GNM konzulenst, aki segít eligazodni a csíralemez származás szerint az elváltozásban, feltérképezi a lelki világunkat és szerves összefüggéseket keres a szervi elváltozásokkal! A daganat ellen egyáltalán ne küzdjünk, harcoljunk, ne akarjuk legyőzni különböző csodaszerekkel, mert nem veszélyezteti az életünket, hanem igyekezzünk megérteni, hogy mit próbált üzenni a szervezetünk az elváltozással, miben kell változnunk, vagy változtatnunk! Amennyiben kellő alázattal, elfogadással, befogadással, megértéssel, szeretettel viszonyulunk a történtekhez, akkor ez a megváltozott attitűd hozzásegít bennünket a spirituális fejlődésünkhöz, ami megadja az értelmét a "betegségünknek"! Ne felejtsük el, hogy a különböző kihívásokra adott helyes válaszreakcióink tudatosabbá, edzettebbé tesznek bennünket! Ez a TANULÁS folyamata!

Ideje végre gondolkodnunk, hiszen ez az egyetlen esélyünk, hogy a szervezetünk működésének a tiszta logikáját megérthessük!
Olvassák el figyelmesen a 2012-ben fogalmazott Nyílt levelem, vagy Hamer doktor 5 biológiai természettörvényét! Gondoljanak csak bele, hogyan lehetséges az, hogy a szervezetünkben több milliárd kórokozó vegetál évtizedeken keresztül, és semmilyen panaszt nem okoznak, majd egyszer csak valamilyen felsőbb utasításra "megbolondulnak", és a saját gazdaszervezetük ellen fordulnak? A szervezetünk több 10 millió éves szoftver irányítása alatt működik, és SOHA nem fordul ellenünk!

Az autoimmun betegség csak blöff, azokra a kórképekre találták ki, amelyeknek egyáltalán nem ismerik az okát, és valakinek el kell vinni a "balhét"! Sajnos van egy rossz hírem; az ún. orvostudomány egyetlen egy betegségnek nem ismeri az okát! Ezért szokták egyre több kórképre "ráhúzni" az autoimmun megbélyegzést, és ezzel máris a meghibásodott immunrendszerre rátolni a felelősséget! Isten mentsen mindenkit ettől a "betegségtől", mert a hatástalan "gyógyítási" erőfeszítések életfogytiglan tartó veszélyes szövődményekkel járó mérgezést legalizálnak, aminek a végén a tönkretett betegnek már a halál is megváltás! Persze időközben a kedvezményezett gyógyszergyárak haszna brutális összegekre rúg!

Ennyit, vagyis semmit nem jelent az emberi élet! A piszkos munkát végző orvosok előbb-utóbb megdicsőülnek, áldozatos munkájukért jól csengő tudományos fokozatokat, plecsniket kapnak, világszerte nemzetközi kongresszusokra utaztatják őket, miközben a betegek potyognak, mint a legyek! Így fest az egészségügyi ellátó rendszer, ami a velejéig romlott!

Természetesen az egyes orvosok emberként egy darabig még lehetnek nagyon rendesek, látszólag lelkiismeretesek, amiért a kiszolgáltatott betegek hozzátartozói erőn felül próbálnak hálásak lenni, mert ettől remélik a tisztességes hozzáállást, a gyógyulást!

Az Önök által tisztelt orvos ugyan lehet nagyon kedves, udvarias, de valójában ő is csak eszköz a gyógyszer maffia kezében, így ő is a kötelező terápiás protokollok szerint MÉRGEZI, BETEGÍTI MEG A GONDJÁRA BÍZOTT BETEGEIT! Amennyiben eltér a protokolltól, akkor az első figyelmeztetés után súlyosabb retorziókra számíthat, és végül szedheti a sátorfáját, elveszíti a zsíros állást! Nyilván ez egzisztenciális problémákat vet fel, a családi büdzsé átmenetileg megsínylené, de amíg van lelkiismerete, addig bármikor felállhat és a privát rendelőjében a Germán Gyógytudomány szerint humánusan, eredményesen támogathatná a betegeit a gyógyulásukban! Tehát van kiút, csak fogjunk össze,mert EGYÜTT KÖNNYEBB!A GYÓGYÍTÁS "MÁGIÁJA" - AJÁNLOTT OLVASMÁNY MINDENKINEK!

Annak érdekében, hogy a csoporton belül azonos nyelvet beszéljünk, az egészségünk védelmét az 5 biológiai természettörvényre építjük.

Az ontogenesis, a törzsfejlődés csodálatos történéseit, a szervezetünk logikus működését fantasztikus egységbe fogják a csíralemezek, amelyekre először Dr. Ryke Geerd Hamer gondolt!

Hamer doktor Germán Gyógytudomány (GNM, Új Medicina) tanításában,
felfedezésében nincsenek rosszindulatú daganatos betegségek, nincsenek áttétek és a szervezetünkben nincsenek kórokozók, csak velünk együttműködő barátaink, szimbionták, partnereink! Ez az alap!

A hagyományos orvoslástól eltérően Hamer doktor szerint minden elváltozást egy drámai, váratlan, felzaklató és elszigetelten, magányosan megélt lelki konfliktus okoz, aminek átmenetileg nincs megoldása és ezért hozzá hamarosan FÉLELEM társul. A félelem az, amelyik az agyban a csíralemez származástól függő referencia, irányító központot begerjeszti, ami azonnal a megfelelő szervben elindít egy adequat elváltozást, ami általában 2 szakaszban zajlik.
Az agyunkban működik egy "14. generációs szoftver", ami a túlélésre van programozva, de ez a "robot pilóta" csak akkor lép működésbe, ha mi elkezdünk félni a kialakult lelki konfliktusunk miatt, vagy az érzelmünkről senkivel sem kommunikálunk.

Tehát a szervezetünkben minden elváltozásunk 2 szakaszban zajlik, ha van megoldása, illetve megnyugszunk, azaz "leszállunk" a konfliktusunkról. Amennyiben kérik egy tapasztalt GNM konzulens segítségét, akkor biztosak lehetnek abban, hogy a közös erőfeszítésünk meghozza gyümölcsét!

Az elváltozásaink egyszerre 3 szinten (lelki, agyi, szervi) futnak. A lelki konfliktus csíralemez származástól függően a megfelelő agyi központba becsapódik, ahol az érzelmi töltés mértékében körkörös céltábla formájú Hameri gócokat "éget be", ami átmeneti szövetelhalást jelent ödémával. Az agyi központban átkapcsoló relé működik, ami a hozzá tartozó szervben azonnal a funkciójukat befolyásoló (csökkentő vagy fokozó) elváltozásokat indít be.

A különböző folyamatokat a FÉLELEM INDÍTJA BE, és a KONFLIKTUS MEGOLDÁSA, a MEGNYUGVÁS KÉPES LEÁLLÍTANI!. Törekedjenek mindig arra, hogy sokáig ne legyenek lezáratlan, megoldatlan, kibeszéletlen konfliktusaik, mert ezzel megelőzhetik az értelmes biológiai különprogramok (ÉBK) beindulását, amelyek rengeteg energiát vonnak el tőlünk, gyengítve ezzel a normális élettani folyamatainkat! Az érzelmi kommunikáció jelentőségét nem lehet elégszer hangsúlyozni!

Tehát a SZERVEZETÜNKBEN NINCSENEK KÓROKOZÓK, csak velünk együttműködő szövetséges mikroorganizmusok, ún. szimbionták, akik a csíralemez származás szerinti helyreállítási folyamatokat végzik!!!

A modern egészségügy egyik téves alappillére, és az egészségipar uralma megtartásának egyik legfontosabb eszköze a XIX. századi tudós, Pasteur elgondolásán alapuló baktérium elmélet.
Pasteur szerint az egészségünket külső természeti erők, kórokozók, mikroorganizmusok fenyegetik, ezért velük szemben agresszíven, gyógyszerekkel kell fellépni. A hálás utókor ezért a hazugságáért Párizsban róla nevezte el a Pasteur Intézetet! A korabeli uralkodó elit cinkosa volt, akik a népet magatehetetlenségben és félelemben akarták tartani, hiszen a megfélemlített ember manipulálható, bármit elfogad!
Szomorú, de még ma is az emberiség egyik legnagyobb jótevőjeként istenítik. Elméletét még mindig szentírásként fogadja el és sulykolja a modern orvostudomány, s ez az egészségügyi maffia egész építményét összetartó habarcs!
A korszak másik tudósa, Béchamp, akit Pasteur plagizált, korábban fedezte fel a mikrobákat, és egy másik következtetésre jutott, vagyis a különböző mikrobákat maga a test hozza létre, hogy visszaállítsa a sejteken és a szerveken belüli egyensúlyt. Elméletét később nagyon sok tudós bizonyította, mégis az orvosképzésben erről mélyen hallgatnak, hiszen Pasteur hibás elméletére épít az egészségügyi maffia! Pasteur a halálos ágyán állítólag visszavonta az elméletét, és elismerte Béchamp hipotézisének a helyességét, de ezt nem oktatják!

Miután az új világrend egyik legfontosabb célja a Föld népességének csökkentése és a fajnemesítés, az egészségügyi ellátó rendszer meghatározó szerephez jutott. A HÁBORÚ, ÉHÍNSÉG mellett a BETEGSÉG "takarít" a leghatékonyabban! Ebben a legfontosabb koordináló ügynökség a WHO! A nemzetközi betegségügy három pillére: az oltások (vakcinák), AIDS (Szerzett immunhiányos szindróma) és a rák! Ezek mindegyikét világméretű hazugságon, megtévesztésen, áruláson és kínzásokon alapuló propagandával éltetik!

Az oltásokat tartják a megelőző orvoslás legfontosabb pillérének. Beadásuk kötelező, megtagadásuk börtönbüntetéssel fenyeget. Már nem sokkal a születés után, majd iskolás korig kb. 30, 18 éves korig 58 legyengített kórokozót nyomnak a gyerekekbe, amivel lerombolják az immunrendszerüket! A vakcinák ellenére az emberek hullanak, mint a legyek, hiszen hatástalanok és veszélyesek! Emlékezzünk az utóbbi években világjárványként (pandémia) beharangozott madár-sertésinfluenzára!
Korábban már írtam az indokolatlan, veszélyes és meddőséget okozó, hamarosan Magyarországon is kötelező HPV vakcinákról!

Az oltások valódi célja: MEGBETEGÍTENI AZ EGÉSZSÉGES EMBERT!

Térjünk vissza a 3. természettörvényhez, a mikroorganizmusok csíralemez származású rendszeréhez! A magzati fejlődésünk 17 napján a hólyagcsírából a folyamatos osztódás során háromféle csíralemez, alapanyag alakul ki; a belső (entoderma), a 2 részből álló középső (mezoderma) és a külső (ektoderma).

A legősibb, BELSŐ csíralemez az agytörzs irányítása alatt működik, és az emészthetetlen "falat" konfliktusokra reagál, és főleg a mirigyes szövetekben, igény szerint szövetszaporulattal, osztódással növelik az adott szerv funkcióját, teljesítményét (tüdő-több oxigén, máj-több fehérje, vastagbél-több nyák, here-több sperma, petefészek-több ösztrogén), az induló konfliktus aktív (KA) szakaszban (tüdő-, máj-, hasnyálmirigy-, bélrák), tehát ezek NEM ROSSZINDULATÚ DAGANATOS BETEGSÉGEK, hanem értelmes biológiai különprogramok (ÉBK)! A megoldás utáni (MU) szakaszban a helyreállítást végző illetékes mikroorganizmusok a gombák és az ősi speciális tuberkulotikus mikobaktériumok (tbc), elsajtosodással elbontják a már fölöslegessé váló szövetszaporulatot, funkciót fokozó daganatot, azaz visszaállítják a kiindulási, eredeti egészséges állapotot! Ez a gyógyulás lényege!

A legújabb, KÜLSŐ csíralemez a NAGYAGYKÉREG irányítása alatt működik, és az elválasztási, elhatárolódási, hárítási, menekülési és ún. nemi/birtok konfliktusokra reagál a laphámszövet sorvadással, fekéllyel a KA szakaszban, ami időnként szervi funkciócsökkenést, vagy teljes kimaradást okozhat (bénulás, szklerózis multiplex, Parkinson-, pánik- és cukorbetegség), majd az MU szakaszban a helyreállításokat végző illetékes mikroorganizmusok, a vírusok segítségével, részvételével az elvékonyodott laphámszövet a vezetékekben (hörgők, máj-epeutak, hasnyálmirigy vezetékek, tejvezetékek, méhszáj fekély, bőr felhám) gyulladás, duzzanat és sejtszaporulat kíséretében regenerálódik.

A kettő között átmenetet képeznek a KÖZÉPSŐ csíralemezhez tartozó, mezodermális szövetekből kialakuló szervek. Az ősibb, védelmi feladatokat ellátó hártyák (agy-, mell-, hashártya és a szívburok) a KISAGY irányítása alatt működnek, és a KA szakaszban az entodermális szövetekhez hasonlóan a funkció növelése érdekében szövetszaporulatot produkálnak, majd a MU szakaszban a fölöslegessé vált megerősített védvonalakat elbontják, és ilyenkor folyadék gyülem alakulhat ki az üregekben (ascites/hasvízkór, mellhártya folyadék), amit időnként le kell csapolni.

A NAGYAGY VELŐÁLLOMÁNY irányítása alatt működő kötőszövetek (porcok, csontok, vérképzés, harántcsíkolt izomszövet, vérerek, lép, nyirokszövet, vesekéreg, herék, petefészek) az önbecsülés csökkenési, önleértékelési, érzelmi összeomlási lelki konfliktusokra reagálnak, amelyek a KA szakaszban az ektodermális szövetekhez hasonlóan sorvadással, szövetcsökkenéssel reagálnak, majd a MU szakaszban baktériumok közreműködésével végbemegy az újjáépülés, gyulladás, duzzanat és sejtszaporulat kíséretében.

A fenti példákból jól látható, hogy a mikroorganizmusok maximálisan a csíralemez származás szerinti helyreállításokban vesznek részt aktívan.
Éppen ezért nem kell ellenük harcolni, teljesen fölöslegesek az antibiotikumok, a gyulladáscsökkentők, hiszen csak bajt okoznak a dysbacteriosissal, hosszú időre felborítják a beleinkben a bélflórát!
Bevallom, hogy korábban én is a célzott antibiotikus kezelés céljából góckutatásra küldözgettem a betegeimet , amit már akkor a Honvéd Kórház Belgyógyász szakrendelésén is hülyeségnek tartottam, de ez volt a protokoll!

A mostani átmeneti időszakban egyre többen már nem akarják választani a hagyományos orvoslás által kötelező roncsoló beavatkozásokat, különösen a daganatos betegségek esetében, hiszen a környezetükben látják a kemo- és sugárterápia rettenetes borzalmait. Legyen mindenki számára egyértelmű, hogy a biológiai fegyverekből (mustárgáz) átalakított citosztatikumok még SOHA SENKIT NEM GYÓGYÍTOTTAK MEG, tehát ne legyenek illúzióik! Amennyiben valaki a kemoterápia mellett és ellenére meggyógyult, akkor nagyon erősen hitt a gyógyulásában, vagy közben megoldódott a kiváltó lelki konfliktusa! A súlyos MÉRGEZÉS hosszú évekig visszaveti a beteget a KA szakaszba, hiszen a citosztatikumok szimpatikotóniás szerek, vagyis a gyógyulás esélyét időben jelentősen kitolják! Sajnos a daganatos betegségektől való félelmet gyakran az alternatív gyógyítók, a természetgyógyászok, az étrend kiegészítőket forgalmazó MLM termékértékesítők is életben tartják a kiszolgáltatott, megfélemlített betegekben, hogy a saját ajánlott terméküket, szolgáltatásukat el tudják adni, ami etikátlan! Gyakran a betegek több százezer forintért összevásárolnak kartonszámra ún. csodaszereket (iv.C.vit, B17 vit.,kurkuma, cannabis, fahéj, fokhagyma, gyömbér, cékla, COD tea, stb), ugyanakkor a legfontosabb feladatukkal, az elváltozásukat kiváltó lelki konfliktusuk megoldásával pedig egyáltalán nem foglalkoznak! Felhívom mindenki figyelmét, hogy NINCSENEK CSODASZEREK, hiszen a CSODA ÖNÖKBEN VAN! Természetesen a helyreállítási folyamatokban a fehérje utánpótlás, funkciócsökkenésben vagy hiányállapotokban a népi gyógyászatban már bevált, tradicionális gyógynövények, teák adása indokolt!

MI A TEENDŐ, amikor az orvos rosszindulatú daganatos betegség, tumor, rák diagnózisát közli velünk, és a meggyőzésünk érdekében világossá teszi számunkra, hogy az a típus rendkívül agresszív, veszélyes, gyakran ad áttéteket, ami nagyon gyors cselekvést kíván az onkoteam részéről, és pszichés nyomással elültetik bennünk a halálfélelmet? Éppen ezért már nem véletlen, hogy Magyarországon fedezik fel évről évre a legtöbb tüdőrákos esetet, ami egy halálfélelmi (fulladástól való félelem!) lelki konfliktus! A szörnyű, kiszolgáltatott lelki nyomás alatti meggondolatlan, bántó, támadó, fenyegető kommunikáció hatására kialakuló FÉLELEM a haláláig bevésődik a beteg lelkébe, amitől soha nem tud szabadulni!

A BELEEGYEZŐ NYILATKOZAT, a roncsoló nemzetközi terápiás protokollok aláírását a mielőbbi és kedvezőbb gyógyulási eredményekre hivatkozva szinte kényszerítik anélkül, hogy az egyéb alternatív gyógyulási lehetőségeket, akár általánosságokban felvázolnák, sőt, ha az felvetődik, akkor nagyon durván elutasítják, mondván, hogy abban az esetben nem tudják a gyógyulását garantálni! Mert egyébként igen? Az aláírással minden felelősséget magukról áthárítanak a betegre, ami nagyon etikátlan! Tehát, ha a beteg meghal, ami a daganatos betegeknél átlag 70%-ban előfordul, akkor az onkológusokat semmilyen felelősségre vonás nem terhelheti! Számukra ez az egyoldalú, felháborító, vérlázító alku jogilag biztonságos, kikezdhetetlen! Ilyenkor nyugodtan kérjünk időt, és tájékozódjunk a neten, az ismerőseinknél az elváltozásunk természetéről, gyógyításáról!

VÉGRE VEGYÜK A SAJÁT KEZÜNKBE AZ EGÉSZSÉGÜNKRŐL VALÓ GONDOSKODÁST! Ne felejtsük, hogy daganatos betegségbe belehalni nem lehet, de minél előbb igyekezzünk a kiváltó lelki konfliktusunkat megoldani, mert ez eredményezi a gyógyulásunkat! A halál a kimerülés miatt ragadja el a beteget, amennyiben sikerült megúszni az onkológiai roncsoló beavatkozásokat! Figyelem; önmagában az onkológiai kezelések, mérgezések elutasítása egyáltalán nem elegendő a gyógyuláshoz! A GNM szerint nekünk kell meggyógyítani magunkat, amire születésünktől fogva mindannyian képesek vagyunk, csak végre hinni kellene magunkban!

Semmi pánik, hiszen magyarok vagyunk! Próbáljunk emlékezni, hogy az elváltozásunk előtt milyen súlyos, váratlan lelki konfliktust szenvedtünk el, amiről nehezen tudtunk leszakadni! Ha megtehetjük, keressünk fel egy, lehetőleg orvos GNM konzulenst, aki segít eligazodni a csíralemez származás szerint az elváltozásban, feltérképezi a lelki világunkat és szerves összefüggéseket keres a szervi elváltozásokkal! A daganat ellen egyáltalán ne küzdjünk, harcoljunk, ne akarjuk legyőzni különböző csodaszerekkel, mert nem veszélyezteti az életünket, hanem igyekezzünk megérteni, hogy mit próbált üzenni a szervezetünk az elváltozással, miben kell változnunk, vagy változtatnunk! Amennyiben kellő alázattal, elfogadással, befogadással, megértéssel, szeretettel viszonyulunk a történtekhez, akkor ez a megváltozott attitűd hozzásegít bennünket a spirituális fejlődésünkhöz, ami megadja az értelmét a "betegségünknek"! Ne felejtsük el, hogy a különböző kihívásokra adott helyes válaszreakcióink tudatosabbá, edzettebbé tesznek bennünket! Ez a TANULÁS folyamata!

Ideje végre gondolkodnunk, hiszen ez az egyetlen esélyünk, hogy a szervezetünk működésének a tiszta logikáját megérthessük!
Olvassák el figyelmesen a 2012-ben fogalmazott Nyílt levelem, vagy Hamer doktor 5 biológiai természettörvényét! Gondoljanak csak bele, hogyan lehetséges az, hogy a szervezetünkben több milliárd kórokozó vegetál évtizedeken keresztül, és semmilyen panaszt nem okoznak, majd egyszer csak valamilyen felsőbb utasításra "megbolondulnak", és a saját gazdaszervezetük ellen fordulnak? A szervezetünk több 10 millió éves szoftver irányítása alatt működik, és SOHA nem fordul ellenünk!

Az autoimmun betegség csak blöff, azokra a kórképekre találták ki, amelyeknek egyáltalán nem ismerik az okát, és valakinek el kell vinni a "balhét"! Sajnos van egy rossz hírem; az ún. orvostudomány egyetlen egy betegségnek nem ismeri az okát! Ezért szokták egyre több kórképre "ráhúzni" az autoimmun megbélyegzést, és ezzel máris a meghibásodott immunrendszerre rátolni a felelősséget! Isten mentsen mindenkit ettől a "betegségtől", mert a hatástalan "gyógyítási" erőfeszítések életfogytiglan tartó veszélyes szövődményekkel járó mérgezést legalizálnak, aminek a végén a tönkretett betegnek már a halál is megváltás! Persze időközben a kedvezményezett gyógyszergyárak haszna brutális összegekre rúg!

Ennyit, vagyis semmit nem jelent az emberi élet! A piszkos munkát végző orvosok előbb-utóbb megdicsőülnek, áldozatos munkájukért jól csengő tudományos fokozatokat, plecsniket kapnak, világszerte nemzetközi kongresszusokra utaztatják őket, miközben a betegek potyognak, mint a legyek! Így fest az egészségügyi ellátó rendszer, ami a velejéig romlott!

Természetesen az egyes orvosok emberként egy darabig még lehetnek nagyon rendesek, látszólag lelkiismeretesek, amiért a kiszolgáltatott betegek hozzátartozói erőn felül próbálnak hálásak lenni, mert ettől remélik a tisztességes hozzáállást, a gyógyulást!

Az Önök által tisztelt orvos ugyan lehet nagyon kedves, udvarias, de valójában ő is csak eszköz a gyógyszer maffia kezében, így ő is a kötelező terápiás protokollok szerint MÉRGEZI, BETEGÍTI MEG A GONDJÁRA BÍZOTT BETEGEIT! Amennyiben eltér a protokolltól, akkor az első figyelmeztetés után súlyosabb retorziókra számíthat, és végül szedheti a sátorfáját, elveszíti a zsíros állást! Nyilván ez egzisztenciális problémákat vet fel, a családi büdzsé átmenetileg megsínylené, de amíg van lelkiismerete, addig bármikor felállhat és a privát rendelőjében a Germán Gyógytudomány szerint humánusan, eredményesen támogathatná a betegeit a gyógyulásukban! Tehát van kiút, csak fogjunk össze,mert EGYÜTT KÖNNYEBB!
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Empátia Biomed Gyógycentrum. Minden jog fenntartva! 2013. (c)
Webdesign by NEXUS FILM MULTIMEDIA & DESIGN KFT.

+36 20 5522-898 

Bejelentkezés/Információ:
Látogatók: 74012